Hikaye 18

Ben Serdar, 38 yaşında, 1.73 boyunda, atletik yapılı birisiyim ve Samsunda yaşıyorum. Karımla aynı yaştayız ve aramız çok iyidir, sikişmediğimiz gün yok gibidir. Karımın da benim gibi memur olması nedeniyle, çocuklara bakmak için, bazen baldızımı yanımıza alırız, bizde birkaç ay kalır gider. Baldızım karımdan 5 yaş büyük (40 yaşında), esmer, uzun boylu, zayıf, ince belli, hafif geniş kalçalı, dolgun memeleri ve dudakları olan, sexy birisi olmasına rağmen, hala bekardı. Baldızıma sürekli, “Kızım evlen artık, bak açılmadan iade olunanların hesabı ağır oluyormuş!” diyerek takılırım. Baldızım ise bana cevap vermez. Gerçi baldızımı isteyenler olurdu, ama anlaştığı erkeklerle düğüne birkaç hafta veya gün kala evlenme işleri bozulurdu.

Baldızımın en son evlenme işi bozulunca yine bize geldi, kayınpederim ile kavga etmişler ve bizde bir müddet kalacaktı. Bu seferki gelişinde, baldızıma alıcı gözü ile baktım. Baldızım yaşına göre dipdiriydi, memeleri, kalçaları ve vücut hatları adamı baştan çıkarıyordu. Ve ben baldızımı nasıl sikerim hesaplarına başladım. Bazen karımı sikerken, “Ablan evli olsaydı, şimdi birkaç kez de ona kayardım!” diyerek karıma takılıyordum. Karım da, “Sakın öyle birşey yapıp ta Ablamın hayatını karartma!” diye beni tembihliyordu. Baldızım ise bizim evde kaldığı zamanlar herzamankinden daha rahat giyiniyor, benden bir zarar gelmeyeceğini düşündüğünden, sürekli Frikik veriyor, beni azdırıyor, kabaran sikime bakarak gülüp geçiyordu.

Bir gün baldızımla Ladeş oynadık ve iddiaya girdik, kandıran en beğendiği takım elbiseyi alacaktı. Baldızım beni Ladeşlemek için birkaç denemede bulundu, ama kanmadım. Bir akşam karımla otururken kahve istedim. Gelen kahveyi baldızım ikram etti, gömleğinin iki düğmesi açık, memeleri sütyen içerisinde sıkışmış bir halde görünce, aklım gitti, oynadığımız Ladeş oyununu unutttum ve kahveyi aldım. Baldız hemen, “Ladeşşşş!” dedi ve “Kız kocanı kandırdım!” diyerek karıma takıldı. Karım da, “Evet kaybettin Sedar! Yarın gidin ve Ablamın elbisesini alın!” dedi. Ben de yenilgiyi kabul ettim ve “Tamam söz, yarın alalım!” dedim. Baldızım sevinçten havalara girdi tabii.

Ertesi gün, mağazalardan baldızıma elbise bakmak üzere, baldızımla evden ayrıldık. Çarşıya indik ve birlikte mağazaları gezdik. Parasından değil, ama baldızın beğendiği elbiseleri ben beğenmiyordum. En son girdiğimiz mağazadaki elbiseler çok güzeldi, ama bu sefer de baldız bir türlü beğenemiyordu. Baldız kabinde elbise denerken, reyona bakan bayana, “Bir müşteriyi kandıramıyorsunuz, ben sizin patronunuz olsaydım hemen kovardım!” dedim. Satıcı bayan da, “Beyefendi yeter ki siz isteyin, ben satarım, nasıl birşeyler olsun?” dedi. “Seksi ve dikkat çekici kıyafetlerden olabilir!” dedim. Bunun üzerine satıcı bayan baldızımı alıp başka bir reyona götürdü. Baldızım ordaki elbiselere bakarken, bayan bana, “Eşinizin tarzı nasıldır?” diye sordu (Baldızımı karım sandı). Ben de, “Kendisini ikna ederseniz her şeyi giyer!” dedim.

Baldızım bayanın verdiği açık dekolte elbiselerden birkaç tanesini denedi. Baldızımın vucüdunu ilk kez bu kadar açık görüyordum, çıldıracak gibiydim. Baldızıma, “Kız, çok güzel yakıştı, hangisini istersin?” dediğimde, bana sırt dekoltesi olan, memelerinin üstünü açıkta bırakan, tek parça bir elbiseyi gösterdi. Bu elbise belden bağcıklı idi. Baldız, “Bunu beğendim, ama pahalı!” dedi. Ben de, “Orasını merak etme!” dedim. Baldızım kabine girdiğinde, bayana, “Şimdi de Sexy birkaç tane de iç çamaşırı gösterin!” dedim. Bayan, “Kime?” dedi. “Bana. Eşim değil mi, giyeceği iççamaşırını da zevkime göre alayım. Siz ne tavsiye edersiniz?” dedim. Bayan beni bir başka reyona götürdü, raftan bir takım iççamışırı aldı ve “Yeni moda Tanga, bayanlar çok tercih ediyor, altı açık.” dedi. Şaşırmıştım, “Nasıl altı açık?” dedim. Bayan gülerek, “Vajina kısmı açık, istediğiniz zaman işinizi görebilecek şekilde. Göstereyim mi?” dedi. Ben de, “Gösterin!” dedim. Görünce iyiden tahrik oldum!

Baldızımın vücut ölçülerine göre bir takım şeçtim, ve aynı takımdan karıma da aldım, paketlettim. Baldızım kabinden çıktıktan sonra, birlikte bir elbise de karıma beğenip, iki ayrı paket yaptırdık, hepsini ödedim ve mağazadan ayrıldık. Arabaya gittik. Baldızım arkaya binmek isteyince, “Öne gel kız!” dedim ve öne geldi oturdu. “Güle güle kullan baldız!” dedim. Baldız da, “Teşekkür ederim Enişkom, ilk kez kadınlığımı vurgulayan bir şeyler giyeceğim!” dedi. Ben de, “Hadi bakalım… Şu ana kadar kadınlığından henüz birşey göremedim! Eve varınca artık Eniştene küçük bir gösteri yaparsın!” dedim. Baldızım utandı kızardı, yanaklarımdan öperek tekrar teşekkür etti ve evin yolunu tuttuk…

Eve vardığımızda baldıza, “Şimdi dene de üzerinde net bir şekilde göreyim!” dedim. Baldız sevinçle, “Tamam!” dedi ve gitti, giydi geldi. Yeni aldığımız elbise ile baldızın vücudu muhtşem görünüyordu. Baldıza, “Çantada iç çamaşırı da vardı, onu da giydin mi?” dedim. Baldız utanarak, “Hayır, giymedim Enişte!” dedi. “Hadi ozaman giy de bir bakayım!” diyerek giymesini istedim. Baldız, “Ama Enişte ayıp!” dedi. Ben de, “Kız evde kimse yok, bir görsem ne olur ki?” diye ısrar edince, “Peki!” diyerek gitti, giyip geldi. Oturduğum yerden kalktım ve elbisenin öndeki bağını çözdüm. Sütyeni transparandı ve memeleri muhteşemdi. Aşağıya baktığımda baldızın amı traş olmamıştı, sıkışan külodun alt açık kısmından amı ve amının kılları dışarı taşmıştı. “Arkanı dön!” dedim. Baldız, “Arkası yok gibi birşey Enişte, arkası incecik bir ip, o da kıçıma girdi nerdeyse!” diyerek utana kızara döndü arkasını…

Harbiden Tanganın ipi resmen götüne girmişti, “Ulan bacınla evli olmasam şimdi ne sikilirdin!” dedim. Baldız hemen, “Hoop! Enişkom ileri gitme!” dedi. “Tamam tamam, söz ileri gitmeyecem baldız!” diyerek, elimi alt kısmına attım ve amını sıvazladım. Baldız benden böyle birşeyi beklemediği için irkilince, “Kız hiç elletmedin mi?” dedim. Baldız, “Ellettim elletmesine de, ama kimse girmedi daha!” dedi. “Ben gireyim mi?” dedim. “Olmaz Enişte! İleri gitmek yok!” dedi ve kendini biraz geri çekti. “Tamam tamam, sen bilirsin!” diyerek amına ellemeye devam ettim. Baldız, “Yapma Enişte!” diyordu. Bu arada sikim kazık gibi olmuştu, baldızı belinden tuttum kendime çektim, sikimi çıkarıp zorla eline verdim. Sikimi biraz elledikten sonra elini çekti. Baldız sürekli, “Olmaz! Yapma! Sen benim Eniştemsin!” diyor, kendisini benden kurtarmaya çalışıyordu. Bense bırakmıyor, amının içlerine parmağımı sokuyordum. Baldızın amı iyice ıslanmıştı. Diğer elimle de memelerini sıkıp, sütyenin üzerinden biraz emmeye çalıştım. Baldız iyice tahrik olmuştu, tam sikilecek kıvama gelmişti, amından sıvıları akıyordu. Birden kendimi toparlayıp çekildim ve baldızı o halde bıraktım, “Giyinebilirsin!” dedim. (Siktirmek istediği zaman kendisi yalvarsın diye).

Akşam karım eve gelince, baldız yeni aldığımız elbiseyi giydi, karıma gösterdik. Karım çok beğendi, aynısından kendisine de istediğini söyledi. Ben de kendisine de aldığımızı söylemedim, sonra sürpriz yapmak için, “Olmaz başka model olsun!” dedim. O gece baldız, bacısının görmediği her fırsatta, yeni elbisesiyle bana değişik değişik pozisyonlarla amını gösteriyor, bacısı mutfağa geçtiğinde eteğini yukarı çekip amını eliyle açıyor, beni iyice tahrik ediyordu. O gece baldıza bir şey yapamadan yattım, ama karımla sabaha kadar sikiştik. Hem de ne sikişme! Karım, “Sana ne oldu bu gece böyle, yoksa Ablam mı seni azdırdı? Bana bak Serdar, Ablama bir şey yapmadın değil mi?” dedi. Ben de, “Aşk olsun karıcığım, bana güvenin yok mu?” dedim. “Güveniyorum da, yine de belli olmaz! Ablam o elbiseyle çok Sexy olmuş!” dedi. Ben de sürprizimi yaptım ve karıma da aldığım elbiseyi ve iç çamışırını verdim. Karım çok sevindi ve hemen aldıklarımı giydi. Karım da çok Sexy olmuştu. O gece, bir kez de o (am kısmı açık) iç çamaşırı üzerindeyken siktim karımı.

Baldıza uyguladığım Strateji etkisini göstermeye başlamıştı. Baldızım artık her gün bana frikikler veriyor, ama ben oralı olmuyordum. Karımın işte olduğu ve benim de izinli olduğum bir gün evde oturuyordum. Baldız yanıma geldi, “Enişkom sana birşeyler mi oldu?” dedi. Ben de, “Ne olmuş bana?” dedim. Baldız da, “İlk gün bu elbisenin içinde beni neredeyse sikecektin, şimdi tık yok! Bacım yatakta seni çok mu yoruyor, yoksa kalkmıyor mu seninki artık?” dedi. Gülerek, “Ne o baldız, canın birden yarak mı çekti? Hani Enişten oluyordum, unuttun mu?” dedim. “Unutmadım Enişte de, artık dayanamıyorum!” diyerek kucağıma oturdu ve sikimi ellemeye başladı. “Dur kız yapma, azdırma beni, bacın öldürür valla beni!” dedim. Ama baldız taşaklarımı sıkıca avuçlayarak, kulağıma, “İkimizin de kocası olmak istemezmisin Enişte? Bacımı siktiğin gibi beni de siksene!” dedi. “Olur mu kız? Sikmesine sikerim de, sen bakiresin, sonrası ne olacak?” dedim.

Baldız da, “Enişte yaşım 40 olmuş, bundan sonra beni kim alıp da başına bela eder? Bu zamana kadar sikilmeden durmanın ızdırabını bana sor! Artık daha fazla dayanamayacam, beni sikmeni istiyorum!” diyerek sikimle oynamaya devam etti. Ben naz yaptıkça baldızım iyice azıyordu. Ayağa kalkarak, eteğini beline kadar topladı, aldığım (am kısmı açık olan) iç çamaşırını giymişti yine. Bacağının birini kaldırıp ayağını koltuğa koyarak, yeni tıraş ettiği belli olan amını, külodun açık olan kısmından bana göstererek, amının içini açıyor, parmaklıyor ve sikmem için resmen yalvarıyordu. Amacıma ulaşmıştım artık ve sikim de kazık gibi olmuştu. Hemen koltuktan kalkıp, yerime balızı oturttum, kendim de yere halıya, bacaklarının arasına dizlerimin üzerine çöktüm ve baldızın amını yalamaya başladım. Bir elimle de memelerini avuçluyor ve sıkıyordum. Baldız gözlerini kapatmış, artık olacakları bekliyordu…

Baldızın amını yalayarak, baldızı bir posta Orgazm ettikten sonra, yerimden kalkarak fermuarımı açtım, sikimi çıkartıp, “Em!” diyerek baldızın ağzına uzattım. Baldız sikimi tutarak, “Nasıl yapacam bilmiyorum ki Enişte?” dedi. “Dondurma yalar gibi yalayacaksın baldız, ağzına alıp emeceksin işte!” dedim. Baldız sikimin başını yalayıp emmeye başladı. Fakat sadece başını ağzına alıyordu, hayatında hiç sakso çekmediği bariz bir şekilde belli oluyordu. Çenesinden tutup, “Baldız ağzını biraz daha aç!” deyip sikimi biraz daha soktum ağzına. Fakat baldız kusacak gibi oldu ve sikimi ağzından çıkararak, “Enişkom ağzıma sığmıyor işte, ağzıma alacağıma amıma soksana!” dedi. Ben de, “Merak etme amına da sokacam, sırası var!” diyerek, sikimi baldızın ağzına yeniden verdim ve ensesinden çekerek, ağzına gidip gelmeye başladım. Sikim baldızın gırtlağına dayandıkça, baldız nefes alamıyor, gözlerinden yaşlar, ağzından burnundan salya sümük geliyordu. Birkaç kez daha çıkarıp sokarak, baldızın ağzına boşaldım. Yarısı direkt midesine fışkırdı…

Sikimi ağzından çeker çekmez, baldız elini ağzına tutarak banyoya koştu ve ağzında kalanları lavaboya tükürdü. Ben de arkasından gittim, baldız lavaboda elini yüzünü yıkarken, ben de duşun süzgeciyle sikimi yıkadım. Baldız ağzını yıkadıktan sonra bana kötü kötü baktı ve sitemkar bir sesle, “Niye yaptın böyle birşeyi Enişte, insan bir haber verir Boşalıyorum diye!” dedi. Hemen lavabonun önünde duran baldızın arkasına yanaştım ve ellerimi öne, göğüslerine attım. Göğüslerini okşayarak, ensesini öptüm ve “Kusura bakma baldız, birdaha haber verip öyle boşalırım!” dedim. Bu arada sikimi kalçalarına iyice bastırıyordum. Ve çok geçmeden sikim yeniden sertleşmişti…

Baldızın yönünü kendime çevirerek dudaklarına yumuldum, öpüşmeye başladık. Okadar ateşli öpüşüyorduk ki, saatlerce öpüşebilirdik. Fakat lavabonun taşı baldızın belini ağrıttığı için tekrar salona geçtik. Baldızı koltuğa oturtup memelerini sütyeninden çıkardım. Baldızın memeleri taş gibiydiler, karım baldızımdan yaşça daha küçük olmasına rağmen, karımın memeleri bu kadar sert değillerdi. Baldızın memelerini iyice yaladım emdim. Bir elimle de amını okşuyor, amını götünü parmaklıyordum. Baldızı yine iyice azdırmıştım, “Sik beni artık Enişte!” diye kıvranmaya başlamıştı. Ayağa kalkarak sikimi ağzına vermek istedim, ama baldız ağzını açmıyordu. “Bak şimdi iyi yalaman lazım ki, amına rahat girsin, canın yanmaz!” deyince, baldız ağzına aldı, emmeye ve yalamaya başladı. Tam o sırada kapı çaldı! Hemen toparlandık, üstümüzü başımızı düzeltip kapıya baktık. Karşı komşunun 22-23 yaşlarındaki kızı gelmişti. El işi örneği almak istediğini söyleyerek içeri girdi ve oturdu. Hep birlikte kahve içtik. Kız sanki inadına yaparcasına akşama kadar oturdu, akşam karım gelince el işi örneğini alıp gitti. Bu kızı da çok beğeniyordum, ama baldızım kadar değil…

Yani anlayacağınız o gün de baldızı sikemedim. Ertesi gün işteydim, baldızımı aradım, “Nasılsın baldız, ne yapıyorsunuz?” gibilerinden. Baldız da, “Enişte bilgisayara bakıyorum, ama hiç Pornoresim ve film bulamıyorum!” dedi. Ben de, D diskinde saklı olan Pornofilmlerin yerini söyledim, “Ordaki filmleri izle, yarın uygularız!” dedim ve kapattım. Akşam oldu, karım çocuğu emzirirken, baldızı birkaç kez sıkıştırıp, amını ve memelerini elledim. Baldız, “Enişkom dayanamıyorum artık, sikişmek istiyorum!” dedi. “Sabret kız başkasına deldirme sakın!” dedim. Baldız da, “Deldirmek için seni bekliyorum, ama sabrım kalmadı!” dedi. O gece de baldızımı sikemeyişimin acısını karımdan çıkarırcasına, karımı deli gibi iki posta siktim. Karım, “Bu günlerde sürekli yapmaya başladın, noluyor lan?” dedi. “Azıyorum napıyım?” dedim. “Aman başkasına gitme, ben çileni çekerim erkeğim!” dedi ve uyuduk.

Sabah karımı işe bırakırken, akşama arkadaşlarımla gezeceğimi, eve geç geleceğimi söyledim vadalaşıp ayrıldık. Hemen baldızı aradım, “Hazırlan geliyorum!” dedim ve evin yolunu tuttum. Arabayı arka sokağa, evden uzak bir yere bıraktım ve eve gittim. Kapıda ayakkabıları çıkarıp elime aldım ve içeri girdim. Baldızım, “Enişte odamdayım!” diye seslendi. Odasına girdiğimde baldız yatakta çırıl çıplaktı. “Hadi baldız, o elbiseyi ve külodu giy, seni onun içinde sikeceğim!” dedim. Baldız da, “Üff Enişte, bir de onlarla vakit kaybetmeyelim, artık dayanamıyorum!” diyerek yataktan çıktı ve hemen beni soydu ve sikime yapışarak, “Filimlerden emmeyi öğrendim!” diyerek, sikimi emmeye başladı. Gerçekten güzel sakso çekiyordu, aynı filmlerdeki karılar gibi yapıyordu. 10 dakika kadar sakso çekti. Sikimi ağzının derinliklerine alıyor, çıkarken de sıvazlıyor, ağzının salyalarını silerek sikimi kurutuyor ve beni iyice tahrik ediyor, sikim sanki daracık amın içerisindeymiş gibi hissediyordum…

Artık sikim kıvamına gelmişti, “Yeter bu kadar!” dedim ve baldızı yatağa yatırdım, üzerine çıktım. Baldızın amı da sırılsıklam olmuştu. Amına yerleştirmek için sikimi sürtüp sürtüp çekiyordum. Baldız bir eliyle sikimi yakaladı ve “Şunu yerine sok artık Enişte!” diyerek, öteki eliyle amının dudaklarını iki yana çekti, sikimin başını amının ağzına dayadı. Yavaş yavaş amına girmek için yükleniyordum, fakat amı çok dar olduğundan sokmakta zorlanıyordum. Zar zor başını biraz sokmuştum. Amı çok sıkıydı girmiyordu, iyice zorlamaya başladım. Bastırdıkça giriyor, girdikçe baldız inliyor ve sızlanıyordu. Birazını daha sokmuştum ki, amının içi alev alev yanıyordu. Tam sikim kızlık zarına dayanınca, baldız birden eliyle beni itekledi ve “Dur Enişte, ileri gitme!” dedi. “Noldu amına koyum, vaz mı geçtin?” dedim.

“Evet Enişte korkuyorum, beni bozmadan vakit geçirsek olmaz mı Eniştem? Ne olur beni bozma!” dedi. Nasıl sinirlenmiştim ama! Hay amına koyayım! Sikermisin sabaha mı bırakırsın? Mecburen, “Tamam!” dedim ve bu şekilde yavaş yavaş girip çıkıyor ileri gitmiyordum. Tam da amı sikime alışmış, amı iyice sulanmış, açılmaya başlamış, sikilecek kıvama gelmişti! Yetmiyormuş gibi bir de aramıza yastık koydu, ileri gitmemem için. Anca belirli bir yere kadar girip çıkıyordum. Tamamını sokturmasa da, artık iyice hızlanmıştım. Baldız da iki eliyle göğsümden iterek beni kendinden uzaklaştırmak istiyordu, bu da beni daha da sinirlendiriyordu. Birden gözüm karardı, aramızdaki yastığı çekip attım, “Madem tam anlamıyla siktirmeyecektin, beni neden bu kadar uğraştırdın Orospu!” dedim ve var gücümle abandım! Abanmamla sikimin tamamının amına girmesi, kızlığının bozulması ve ciyaklayarak bağırması bir oldu! “Geçmiş olsun baldız!” diyerek kökledim. Artık deli gibi gidip geliyordum…

Sikim baldızın amının derinliklerine indikçe, baldızım kendini sıkıyor, hem ağlıyor hem de sarsıla sarsıla boşalıyordu. Baldızın amını 15-20 dakika siktikten sonra, tam boşalmak üzereyken sikimi dışarı çıkardım, baldızın göbeğine ve memelerine kadar attırarak boşaldım. Baldızımın amından hala hem kan geliyor, hemde amının sıvıları dışarı akıyordu. Hemen yatağın başucunda duran kağıt mendillerle önce sikimdeki kanları sildim, sonra da baldızımın amından akan kanları temizledim. Baldızım sitemkar bir şekilde, “Enişte neden hepsini soktun, ben öyle negüzel idare edecektim!” dedi ve tekrar ağlamaya başladı. Nedense ağlayan kadınlar beni daha çok sinirlendirir. Hiç bir şey söylemeden, duş almak için banyoya gittim. Duşumu aldım, aynanın karşısında kurulanırken baldızım geldi. Ağlaması bitmiş, arkamdan bana sarılıyor, şirinlik yapıyordu. “Üfff be baldız git başımdan, böyle maymun iştahlı olduğunu bilseydim valla sikmezdim!” dedim. “Kızma be Enişte, iyi ki siktin, sen sikmeseydin kim sikecekti?” dedi. Ben de, “Tamam tamam, hadi duşunu al!” dedim ve üzerime bornozu giyip banyodan çıktım.

Yarım saate yakın baldız banyodan çıkmayınca, gidip bakmaya karar verdim. Banyoya girdiğimde baldızım küvetin içerisine yatmış, amını sudan dışarı çıkartıp amına bakıyor, amının dudaklarıyla oynuyor, elleriyle amının dudaklarını açıp kapatıyor, şak şak amına vuruyordu. Baldızı öyle görünce sikim yeniden kalkmıştı. “Ne oldu kız, napıyorsun?” dedim. Baldız da, “Hiiç, amımla oynuyorum! Şimdi ben kadın mı oldum Enişte?” dedi. “Evet, geç kalmış bir şekilde!” dedim. “Enişte neolur sikiştiğimizden bacımın haberi olmasın, tamam mı!” diye tembihledikten sonra, “Hamile kalmam değil mi Enişte? Amıma boşalmadın değil mi? Amımdan akan sıvılar senin değildi değil mi?” dedi. “Hayır, korkmana gerek yok!” dedim ve ellerinden tutarak küvette ayağa kaldırdım. Ben de küvete girip, küvetin içine oturdum. Sikimi elimle tutarak, “Arkanı dön ve yavaş yavaş otur!” dedim. Baldız saf saf, “Ne olacak, ne yapacağız?” diyerek arkasını döndü. “Ne olacağı var mı, birdaha sikmek istiyorum!” dedim. Baldız, “Ama acıyor halen!” dedi. “Eee, olacak o kadar!” diyerek, kalçalarından tuttum kendime çektim, amının dudaklarını ayırıp, sikimin üstüne oturttum…

Ve küvetin içerisinde tekrar başladık baldızımla sikişmeye. Suyun içindeki sikişimiz yarım saat kadar sürdü. Baldızı iki kere Orgazm ettikten sonra, ben de boşalmaya yakın amından çıkararak ağzına verdim, “Şimdi de yala!” dedim. Baldız sikimi iştahlı iştahlı yalarken, yine haber vermeden ağzına boşaldım. Baldız tabi hemen kusmaya başladı…

Yine haber vermeden ağzına boşaldım diye, iki gün hiç konuşmadı benimle, taaki amı kaşınmaya başlayıncaya kadar. Kaşıntısı tutunca kendisi gelerek, “Enişkom sikişelim mi?” dedi. O günden beri baldızım artık bizle birlikite yaşıyor. Evlenmeyi de düşünmüyor. Bu arada baldızım ağzına boşalmama da alıştı, artık ne var ne yok kusmadan tükürmeden yalayıp yutuyor, hepsini midesine indiriyor. Ben de her iki bacıyı da aynı gün içinde sikmenin zevkini yaşıyorum. İki Evlilik bu olsa gerek!